joi, 18 decembrie 2008

Ce compentenţe ar trebui să aibă un absolvent de ASE?

Consultati proiectul
"COMPETENTELE GENERALE SI DE SPECIALITATE ALE UNUI ABSOLVENT CU DIPLOMA DE LICENTA IN STIINTE ECONOMICE".

Documentul reprezintă o sinteză standardizată a informaţiilor furnizate de decanii facultăţilor, pornind de la prevederile legale (Legea nr. 288/2004) şi de la proiectul de Metodologie de descriere a calificărilor universitare elaborate de ACPART.

Comentariile studenţilor şi cadrelor didactice, precum şi eventualele sugestii de îmbunătăţire a descrierilor se vor colecta, până pe 10 ianuarie 2009, la biroul domnului prorector Dumitru Miron sau pe adresa de e-mail padure@ase.ro şi vor servi la definitivarea textului care va fi înscris în Suplimentul la Diploma de Licenţa începând cu absolvenţii promoţiei 2008.


Asteptam comentariile voastre, precum si eventualele sugestii de imbunatatire.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si pentru Management - Administratie Publica de ce nu e nimic scris ? Ca doar nu facem acelasi lucru ca la Management - Economic. Am vazut ca la CSIE e scris diferentiat, si nu e impartit pe sectii, dar la management nimic. Si nici nu ne anunta nimenti de asta. De ce nu popularizati mesajul asta ? Trebuie sa intram noi sa il vedem ? De ce nu dati si voi UN mail.

Anonim spunea...

nu stiu care a fost genialul care a facut textul propriu zis al acestor "competente", dar a lipsit cu siguranta de la orele de Management: Treburile alea enumerate acolo sunt FUNCTIUNI ale managementului, nu functii. Functiile sunt previziune, organizare, coordonare, antrenare si control evaluare. hai ca e chiar comic ca din comptenete reiese ca trebuia sa stie deja asta :))