sâmbătă, 16 mai 2009

Conferinţa Semestrială a Studenţilor ASE

Senatul Studenţesc organizează marţi, 19.05.2009, în Aula Magna, Conferinţa Semestrială a Studenţilor ASE ce se va bucura de prezenţa reprezentanţilor conducerii Academiei (rector, prorectori, cancelar, decani, prodecani, cancelari, director general-administrativ, directori de departamente, şefi de servicii, secretar şef).
Te aşteptăm la ora 16:30 cu următoarea ordine de zi:

  1. Cazarea pe perioada verii;
  2. Practica de specialitate;
  3. Examenul de licenţă;
  4. Admiterea la programele de masterat.

Dacă mai ai propuneri referitoare la subiectele de pe ordinea de zi, nu ezita să le faci cunoscute! Spune-ţi părerea pe blog!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Cazarea pe perioada verii: Salut...suntem multi studenti basarabeni, care sunt angajati, sau care sunt in cautarea unui loc de munca aici in bucuresti. Suntem multumiti de faptul ca Mecanica Fina va fi deschisa pe perioada vacantei de vara, dar nu intelegem una de ce doar pana pe 10 august. Noi vom fi de acord sa platim mai mult pentru cazare si sa suportam orice reparatie numai sa ne lasati in caminul Mecanica Fina sa traim pana la data de 26-27 septembrie. Va multumim...si speram ca acest mesaj sa fie discut la conferinta semestriala si aplicata in practica.

Anonim spunea...

Ce se intelege prin incarcare nefondata a cererii de cazare pe perioada verii?
Eu ma voi angaja din luna iunie asadar e nefondat daca pun cerere de cazare pe perioada verii??

Anonim spunea...

Sunt student in anul II si doresc sa ma transfer la o alta facultate din cadrul ASE.
Care sunt conditiile si perioada in care se sustin examenele de diferenta??

student spunea...

Anul acesta cum se va desfasura examenul de licenta? Tot 45 de minute avem alocate, ca suntem facultatea cu cel mai mult timp alocat? Si am inteles de anul trecut ca nu i-a avantajat deloc pe studenti

copilul marii spunea...

ca sa inteleg si eu, din metodologie a rezultat ca si studentii care nu sunt ink angajati, dar care doresc sa ramana in buc pe perioada verii o pot face linistiti nu?
adica pot sa fac si eu o cerere si sa prind si loc,chiar daca nu sunt angajata

Anonim spunea...

Buna!
Eu sunt la CSIE, anul I.
Ni s-a spus la conferinta de informare despre specializari ca disciplinele facultative vor costa de anul viitor.
Decanul nu a stiut sa ne spuna exact cat va plati un student, doar "o suma modica, de maxim 2 milione lei vechi.".
Ma indoiesc ca aceasta suma ar fi modica pentru studenti!
As vrea sa stiu exact care va fi suma ceruta pentru fiecare curs facultativ.
As vrea sa discutati aceasta problema.
Multumesc!

Anonim spunea...

Buna!
Sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Management- Economic. Am si eu o problema cu sesiunea asta de vara; nu mi se pare normal ca in 10 zile sa fim nevoiti sa sustinem 6 examene, 2 dintre ele in aceeasi zi, la o diferenta de o ora. Chiar nu se poate face nimic pentru a aloca mai mult timp sesiunii???
In speranta ca acest subiect va fi dicutat, multumiri celor care au initiat acest blog :)

pisicutza lenesa spunea...

da dar cand spuneti examen de licenta este un concept foarte general, pe mine una ma intereseaza ce se intampla cu studentii care nu-si gasesc prof coordonator pt licenta, raman pe dinafara? pt ca din ce am discutat cu personalul de la catedre cam asa a reiesit

Monica spunea...

In legatura cu cazarea pe perioada verii...nu inteleg de ce pana in anii trecuti cei cu licenta puteau sa stea linistiti in a6 si a7 pana in septembrie, iar acum cu toate ca am medie pentru acele camine va trebui sa ma chinui in tei sau in a1-a4...nu mi se pare corect..ar trebui sa lasati cel putin unul din camine deschis pe toata perioada verii, pentru ca sunt sigura ca se gasesc stundenti care sa stea in ele.
Cat despre master sunt complet dezamagita in ceea ce priveste metodologia de admitere...sa fii conditionat de niste medii ca sa poti sa dai admiterea nu mi se pare corect..poate nu am avut chef sa invat toata facultatea si m-am trezit acum la realitate...dar asa se intampla in romania...

Unknown spunea...

Propun ca subiect de discutie in cadrul Conferintei Semestriale a Studentilor: DESFINTAREA A CEL PUTIN 4 FACULTATI DIN CADRUL ASE SI REDUCEREA SUBSTANTIALA A NUMARULUI DE LOCURI LA ADMITERE.

Bianca Ilarie spunea...

Ce se intampla cu PROIECTELE ECONOMICE? despre ce e vorba, cand trebuie "predate", de ce "semnaturi" avem nevoie?

Multumesc

andreea spunea...

stiti cumva daca pentru a continua la un master de aprofundare trebuie sa ramanem neaparat la facultatea p[e care am absolvit-o
as dori sa continui masterul de aprofundare la o alta facultatae din ASE.

ady spunea...

pentru cei care au depus dosar social pt camin cand se elibereaza contractele de cazare?are idee cineva?

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare cu privire la cazarea pe timpul verii in caminele ase,pe ce criterii sunt repartizari studentii in camin?si pana cand se poate sta in camin ?e adev ca pana undeva in august??