vineri, 29 februarie 2008

De ce blog?

Salutare!

Senatul Studentesc a pornit ca entitate in 2001, in vremuri de rastriste a studentilor de atunci care studiau la ASE...La inceput nu erau bine definite obiectivele, activitatile sau responsabilitatile asumate, dar un lucru era cert: se dorea o imbunatatire a calitatii vietii studentesti: camine mai bune (da, pe atunci internetul era o raritate prin camine), burse mai mari, transparenta mai mare in hotararile luate in cadrul universitatii.

De atunci lucrurile au mai evoluat, cu momente mai bune si mai putin bune, si iata-ne in 2008 cu Senatul Studentesc format dintr-o mana de oameni care au vointa, capacitati si multa putere de munca. Nu e usor, dar luminita care se vede la capatul drumului parca ne da un imbold si mai mare in dorinta de a face ceva bun pentru studentii ASE si impreuna cu studentii ASE.

Dupa www.senstud.ase.ro, prin care am incercat sa aducem mai aproape informatiile utile comunitatii studentesti din ASE si nu numai lor, aducem o noua provocare: un blog (ca tot e la moda :-) ) prin care sa consolidam relatiile dintre noi, sa putem vorbi liber si sa reusim sa schimbam ceva in bine pentru noi toti!

Va asteptam sa interactionam, sa gasim idei si sa fim noi insine!

P.S. inceputul e mai greu, dar cu putin efort se pot realiza multe ;)

Niciun comentariu: