marți, 22 iulie 2008

Hotararea Senatului Universitar din 22 iulie 2008


SENATUL UNIVERSITAR
în şedinţa din 22.07.2008 a hotărât:


Toţi studenţii din anii terminali (III şi IV) care nu au acumulat numărul necesar de puncte credit pentru a fi declaraţi absolvenţi, vor urma un an suplimentar.

Pentru studenţii anului IV, promoţia 2007-2008, care nu au acumulat 240 de puncte de credit, se va organiza un semestru suplimentar (1 octombrie 2008 – 28 februarie 2009), păstrându-se curricula de învăţământ pentru programul de licenţă de patru ani.
În acest semestru, studenţii îşi vor recupera toate obligaţiile pentru disciplinele nepromovate, urmând programul pe cont propriu.
Semestrul se recuperează la Bucureşti.
În luna februarie se va organiza o singură sesiune de evaluare şi o sesiune de susţinere a examenului de licenţă (ultima pentru promoţia de patru ani).

Înscrierea în anul suplimentar se va face în luna septembrie 2008, în aceleaşi condiţii cu ale studenţilor anului III suplimentar.

Studenţii anului IV suplimentar care nu au acumulat numărul necesar de puncte credit pentru a fi declaraţi absolvenţi, vor fi exmatriculaţi.

Toate celelalte precizări ale regulamentelor privind activitatea didactică la programele de licenţă rămân în vigoare.


RECTOR,
Prof. univ. dr. Ion Gh. Roşca

6 comentarii:

Anonim spunea...

toata lumea aste multumita de aceea nu mai sunt comentarii.am contirmarea celor 10 colegi

Anonim spunea...

Cand nu ai partener de dialog, ce sa mai faci, sa vorbesti la pereti ?! Asta e, fie ca gustul amar din sufletul nostru si al familiilor noastre sa fie cunoscut, cat de curand, de cei care au ales pentru noi !

Anonim spunea...

anuntasera o a doua sesiune de licenta pe 8-9 septembrie 2008, pt cine nu a dat-o in iulie (ma refer la invatamantul de 4 ani). se mai aude ceva?

cristina ionescu spunea...

ce scrieti voi aici? k se respecta regulamentele? poate doar unele dintre prevederi!
spun asta, dce se mai fac si nedreptati. caz concret personal: in regulamentul pv. activ. did. pt licentele de trei ani, in art. 103 ni s-a oferit si noua, celor d la colegiu, o portita de finalizare a studiilor. dar surpriza!
secretarele d la comert, chiar si D-NA SECRETARA SEFA din ase mi-au spus k nu se mai poate, ba chiar k , nici nu au auzit d asa ceva. oare dumnealor citesc aceste regulamente?
sunt dezamagita de ASE! sau poate puteti sa-mi dati dvs. ,dle ANDREI un raspuns concret! sa-ncerc sa ma resemnez k am facut 3 ani degeaba?

cristina ionescu spunea...

chiar nu=mi pote da nimeni nici un raspuns?!

Anonim spunea...

nu stiu de ce sunt atat de revoltati cei din anul 3 deoarece asa a fost mereu , cei care bu isi finalizau studiile faceau an suplimentar! invidia spune multe ! noi am facut 4 ani nu 3 ca voi si meritam sa ne luam diploma de 4 ani! si sincer vorbind pe noi nu ne deranja f tare tare nici dc faceam un an suplimentar !