vineri, 18 iulie 2008

Propunerea Biroului Senatului si a reprezentatilor studentilor in Senatului Universitare privind finalizarea studiilor de catre studentii anului IV

Propunem ca pentru studenţii anului IV, promoţia 2007-2008, care nu au acumulat 240 de puncte de credit să se organizeze un semestru suplimentar (1 octombrie 2008 – 28 februarie 2009), păstrându-se curricula de învăţământ pentru programul de licenţă de patru ani. În acest semestru, studenţii îşi vor recupera toate obligaţiile pentru disciplinele nepromovate, urmând programul pe cont propriu. Semestrul se recuperează la Bucureşti. În luna februarie se va organizeaza o singură sesiune de evaluare şi o sesiune de susţinere a examenului de licenţă (ultima pentru promoţia de patru ani).

Înscrierea în anul suplimentar se va face în luna septembrie 2008, în aceleaşi condiţii cu ale studenţiilor anului III suplimentar.

Rector,
Prof. dr. Ion Gh. Roşca

Preşedintele Senatului Studenţesc,
Radu Petrariu

17 comentarii:

Anonim spunea...

Cei din anul trei care isi dau in februarie examenul restant si au si sansa sa-l ia pot participa si ei la aceasta sesiune de sustinere a licentei?

Anonim spunea...

Nu mai pune intrebari aiurea, nu vezi ca s-au folosit de noi cei din anul trei? Si mentru manifestatie si pentru semnaturi. aveau nevoie de mai multe sa cantareasca pentru presa.

Anonim spunea...

De ce s-a mai numit memoriul studentilor din anii terminali?Era de ajuns "memoriul din anul terminal".Acum s-a specificat ca e vorba de anul patru.

Anonim spunea...

Ultima sesinta in care s-ar putea tine cont si de rugamintile noastre, a celor din anulIII, este pe 23 iulie.Am vazut pe agenda de lucu a rectorului. Pe 24 deja sunt inscrierile pentru licenta.Chiar lasam lucrurile asa. Altii din alti ani au dau examene si de petru ori?

Anonim spunea...

mie una nu mi se pare corect,daca ei fac un semestru noi de ce nu am face?de ce noi trebuie sa facem un an intreg?

Anonim spunea...

propunerea este buna si se intrunesc conditiile din celelalte universitati cu anul IV terminal.

Anonim spunea...

Zicala tipica romaneasca"sa moara si capra vecinului" vad ca inca este la moda. Sunt si eu anul 3, si desi nu s-a obtinut nimik pt noi incep sa ma bucur , pt ca este clar ca multi nu meritau. Cei de anul 4 erau intr-o situatie critica si cand lor le-a fost data sansa unei zile de reexaminari cei de anul 3 au avit grija sa li se ia. Cred ca sunt una din putinele persoane care a inteles de la bun inceput ca pt noi nu prea sunt sanse, dar daca se poate face ceva , sa se faca chiar si pt anul 4. Se vede asupra "colegilor" de anul 3 amprenta acestei societati pe care noi o transformam din rea, in foarte rea.
Felicitari colegilor din anul 4, si bafta multa!

Anonim spunea...

De ce au mai cerut pareri pe blog ? Nu le-au luat in seama . Decizia era luata, dar trebuiau sa dea impresia de corectitudine. De ce au sacrificat anul III ? De ce nu au procedat ca anul trecut, cand cei din anul IV , cu o singura restanta, au avut dreptul la o sesiune suplimentara primita fara revolte, televiziuni... etc... E clar ca dl Rosca nici nu a avut cea mai mica intentie de a da curs solicitarilor celor din anul III.

Anonim spunea...

De ce ne mai cereti comentarii ? Mai e loc de intors ? Care sunt reprezentantii studentilor din anul III ? Unde s-au ascuns ? Cum i-au sustinut pe cei cu o restanta, care au cerut o sesiune pana in septembrie ? O propunere schioapa, negandita, a unor oameni fara pesonalitate, manipulati de conducerea ASE-ului.

Anonim spunea...

Deci anul trecut s-a putut. pentru unii "muma" , pentru altii "ciuma".Cum au procedat cei din anul trecut? Citeste cineva aceste comentarii sa ne invete si pe noi cei din anul III cum am putea face?

Anonim spunea...

Cei din III, desteptati-va pana nu e prea tarziu. Mai sunt numai cinci zile!

Anonim spunea...

Azi, dl Rosca a anuntat deja profesorii chemati pentru instruirea pt admitere, care este raspunsul la memoriul studentilor. E ceea ce "propune" Biroul Senatului si "reprezentantii studentilor", acum. Deci decizia este luata, se face doar parada de transparenta si corectitudine. NIMENI nu este avocatul studentilor din anul III, sunt tratati ca si cand problema lor nu a fost pe lista memoriului .

Anonim spunea...

Initila, se cereau propuneri relativ la "Memoriul studentilor din anii terminali" ; raspunsul insa reprezinta "Propuneri pentru studentii anului IV ". Cum vine asta ? Una intreaba, alta se raspunde ???

Anonim spunea...

Catre anonim care a postat pe 18 iulie 2008 la 23:58:

anul trecut, cei de an IV care aveau un singur examen dat de 3 ori si nu-l luasera, li s-a dat posibilitatea sa dea a 4-a oara in sesiunea normala de restante din anul universitar respectiv.

Vorbiti in cunostinta de cauza va rog, caci altfel se incing spiretele aiurea!

Anonim spunea...

Stiu, Alin, ca s-a dat voie la a 4-a sustinere a ex. anul trecut, pt cei ce aveau doar o restanta, in timpul sesiunii de restante . Cum insa anul trecut domnii membri ai Senatului s-au trezit din timp si au decis asta pe 15 iunie ?! Nu si-au imaginat ca este o problema repetabile, mai ales ca e un an special, cu doi ani terminali ?! Cred ca Regulamentul nu este o.k. Acum, cei sacrificati sunt cei din anul III. Cei din IV au scapat.

Anonim spunea...

Imi pare rau pentru cei din anul 3, dar sincer, fara sa fiu subiectiva nu inteleg diverse postari ale lor. Citeam la un mom dat, "sa dea si cei din anul 4 diferente cum am dat noi, cei din anul 3".Imi vine sa rad, eu am dat mai multe examene decat cei din generatia de 3 ani, si tot ei sunt cei ce "au dtudiat mai mult". Oricum, mi se pare ok sa facem un semestru suplimentar, in felul acesta putem obtine diploma PENTRU CEI 4 ANI. sa speram ca se va intampla, si nu se vor razgandi. Oricum, propunerea cu o zi de restante in 8 septembrie ne-a fost "luata" din cauza celor de anul 3, care au spus ca este discriminare. Nu conteaza, din punctul meu de vedere si daca voi da licenta in februarie este in regula, vreau sa mi se recunoasca cei 4 ani. Am uitat sa mentionez, sunt una dintre cei cu o restanta. Bafta tuturor!

Anonim spunea...

"Ne-am folosit de cei din anul 3". Ce prostie. Noi trebuie sa asteptam acum sa vedem daca obtinem an suplimentar, lucru pe care cei de anul 3 il au deja. Mi-ar fi parut bine sa termin si eu anul asta dar asta e acum si eu sunt multumit daca obtinem an suplimentar si pentru noi cei de anul 4. Important pentru mine e ca diploma sa fie totusi de 4 ani nu de 3 si sa nu dau inca nu stiu cate diferente dupa ce ca noi din anul 4 am facut mult mai multe materii.
Asadar daca obtinem un sem suplimentar ar fi perfect, luam diploma pe care o meritam de 4 ani, nu mai platim zeci de milioane pe nu stiu cate diferente pe care noi nu le facusem dar trebuia sa le dam si avem si timp liber pentru licenta(si eu am tot o materie restanta)