miercuri, 3 decembrie 2008

Ce a facut Senatul Studentesc in anul universitar 2007-2008?

Salutare,

As vrea sa dati si voi un ochi asupra Raportului de activitate al Senatului Studentesc pe anul 2007-2008, raport ce a fost prezentat in sedinta Senatului Universitar pe 26 noiembrie 2008.

Nu a fost usor si unii ar putea spune ca nu e mare scofala, dar e important ca sa se stie despre aceste eforturi, ca intotdeauna este loc de mai bine si de oameni care sa incerce si sa lucreze impreuna prin responsabilitate, initiativa si spirit de echipa.

Citeste si spune-ti parerea.

Putin cate putin se pot face multe, dar pentru asta fiecare trebuie sa depuna un pic de efort in directia dorita.

P.S. mi-a placut acest citat pe care vreau sa vi-l spun si voua:

All it takes for Evil to prevail in this world is for enough good men to do nothing.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mai nimic...

Anonim spunea...

Eu sunt perfect constienta ca sunteti ocupati si aveti multe de facut, dar pe planul "comunicare" ati scartait puternic. Mereu am aflat totul cu intarziere-si nu din cauza mea, pentru ca chiar citesc ce postati voi pe site-si mereu s-au facut tot felul de incurcaturi greu de rezolvat( la cazare in mod special). Adica parea ca voi aflati odata cu noi ce se intampla. Ce mi-as dori eu de la voi ar fi mai multa transparenta-as vrea sa apara mediile de fiecare data cand se fac repartizarile in camine si re(re)distribuirile. Si de asemenea mi-as dori sa existe vreun fel de comisie functionabila care sa verifice sau supervizeze periodic activitatea sefilor de camin (activitate care in A7 lipseste cu desavarsire)dar si starea camerelor din camine in timpul anului. Oricum, trebuie sa recunosc ca Andrei Ioanei a fost o mare imbunatatire in ceea ce constituie Senatul Studentesc in sine si a reusit sa ne ajute de foarte multe ori.

Anonim spunea...

Sunt de acord ca va tot axati pe principiul lucrului in echipa si ca va ocupati poate intens de diferite activitati care il privesc p student dar lipsa de comunicare mai ales postarea p site a diferitelor imformatii generale si de mare interes a fost practic de cele mai multa ori nula.Nu as dori sa aduc critici foarte multe la adresa voastra dar sa stiti ca lucrul in echipa presupune anumite lucruri pe care nu stiu dak le-ati constietizat.Oricum va doresc in continuare sa va implicati mai intens si sa faceti treaba buna pentru studentul ase-ist.