sâmbătă, 21 februarie 2009

ASE la Citizen Act III!!


Primul pas l-au facut ei, echipa LAS-ER, prin dezvoltarea initiativei de a colecta hartie, iar in schimbul cantitatii pe care o reciclezi primesti o carte.
"Ecologia inseamna cultura" si demonstreaza acest lucru prin wikiblogul pe care l-au dezvoltat pentru a sustine ideea. Specialistii Societe Generale le ofera acum sansa sa isi puna "planul in aplicare", iar pentru aceasta au nevoie de sprijinul tuturor.
Intrati pe http://www.citizenact.com/wiki_buc396.php si contribuiti la demersul lor de a imbunatati mediul in care traim si nivelul de dezvoltare a societatii.


Un comentariu:

Cris spunea...

Daca tot sustinem "Sa tinem Romania curata" si alte programe de ce acest gen, de ce nu am incerca sa incepem cu curatenia din caminele noastre? Evident si o parte din studenti sunt responsabili de conditiile mizere din camine ( mai ales cand este vorba de caminele cu grupurile sanitare pe hol). Dar, evident nici femeile de servici nu isi fac treaba asa cum ar trebui. In plus, produsele pe care le folosesc sunt ca si inexistente... chiar nu putem gasi o rezolvare la aceasta foarte stringenta problema?