joi, 18 iunie 2009

Activitate site www.senstud.ase.ro

Cum consideraţi activitatea siteului www.senstud.ase.ro (cu tot cu blog şi forum) în anul universitar 2008-2009? Ce a fost bun, ce nu a mers asa bine? Propuneri, sugestii?

Am aprecia comentarii critice, puncte de vedere pertinente şi corecte!

P.S. rugăminte: fără anonimi dacă se poate.

P.P.S. nu uita sa ne dai nota cuvenită în sondajul din dreapta :)

6 comentarii:

Monica S spunea...

Consider ca anul acesta ati fost mai prompti in afisarea informatiilor de care aveam nevoie, dar totusi se poate si mai bine. Este o ameliorare, dar in nici un caz nu este foarte bine...Mai aveti de lucrat..Ceea ce m-a bucurat a fost organizarea din acest an in ceea ce priveste cazarea..chiar nu ma asteptam sa stau 2 minute la coada...dar la tabere, tot am asteptat jumatate de ora..asadar cred ca daca vreti sa faceti o treaba buna sa va organizati si sa comunicati mai bine...in rest trebuie sa comunicam mai mult..oricum Felicitari!

Anonim spunea...

Bine punctat, promptitudine la cazari, iar la tabere, desi a fost ceva mai aglomerat ca anul trecut, v-ati descurcat foarte bine(trebuie tinut cont ca au fost si mult mai multe cereri ca anul precedent). Minusul il reprezinta faptul ca nu s-a obtinut cazarea si in perioada 15 SEP-1 OCT.Oare noi cei care lucram ce vom face in cele 2 saptamani?
Multumesc

Anonim spunea...

Urat ca pentru cele 3 milioane pe care le platim sa avem parte doar de un dus functionabil pe palier din 4...nu ajung banii pentru asa ceva? Si mai am o curiozitate daca pentru cele 2 saptamani din luna septembrie pe care la stam vom plati o luna intreaga ...adica tot 3 milioane ...in conditiile in care noi nici macar nu avem unde sa stam !!! urat daca faceti asa ceva !

Oana spunea...

Parerea mea este foaaarte naspa, nici nu stiu cu ce sa incep....poate cu cozile acelea imense la care stateam sa aflam daca am primit un kkt de loc in afar` de ala din vitan, unde sunt jalnice locurile si focar maimare de infectie ca acolo nu am vazut nimic, se putea macar afisa pe net, dar nu, trebuia sa stam cate 2`3 ore, fiind si cazuri medicale, eu de ex am pb cu coloana si am primit in vitan, dupa ce am stat zeci de ore la cozile formate din incompetenta acolo si cand in alte camine erau zeci de locuri libere, care nu au fost niciodata repartizate, pt ca m`am uitat la fiecare repartitie...deci nu erau locuri neridicate erau pur si simplu neacordate, poate pentru ca unii se gandeau sa faca bani pe urma lor...mai si scria in "birou" la voi "nu primim atentii" ..cred si eu ca nu primiti atentii...primiti lucruri mai semnificative ;) sau bani mai multi...in fine, anu asta probabil o sa fie la fel, va ganditi la buzunaru vostru si nu la cei care nu au camin.Am acordat nota 3, totusi, in loc de 1 pentru ca ati fost cat de cat promti in afisarea pe internet a unor diferite pb...dar si asa 3`ul acela e tras de par ;)
P.S.: ar trebui sa luati in considerare ca se numeste departamentul SOCIAL!

Serviciul Cazare Studenti spunea...

=>> OANA
Te invitam in cadrul programului 10-14, la camera 8, Moxa A, de luni pana vineri, sa ne prezinti nemultumirile legate de functionarea noastra, acuzatiile prezentate pe acest site (eventual si detalii mai exacte), precum si sugestiile tale, pentru a ne ajuta sa imbunatatim activitatea Serviciului.

Iti multumim,
Serviciul Cazare Studenti

=>> Anonim
Plata va fi proportionala cu numarul de zile mentionate in contractul de cazare.

Inca ceva! Departamentul Social este cel care a stabilit regia de camin, nu Serviciul de Cazare.

Pentru alte informatii, scrieti-ne la serviciulcazare@ase.ro sau contactati-ne telefonic (intre 10-14): 0372715516

Oana spunea...

Nu pot veni, pt ca nu sunt in buc, nu mi`am permis sa raman si sa platesc 300 de RON pe un camin cu baie comuna si gandaci pe jos. oricum sa nu credeti ca ma ascund in spatele unui blog, mi-am mai spus parerea la fiecare din datile cand am stat la cozile acelea, si degeaba, nu s-a schimbat absolut nimic, pot numai sa ma gandesc ca mai am doar un an si scap, pentru a fost chiar o bataie de cap, in loc sa ma gandesc doar la facultate sila timpul petrecut in ea, nu la timpul pierdut pe la diferite cozi