joi, 11 iunie 2009

Bilete tabara vara 2009

CALENDAR
PENTRU
REPARTIZAREA LOCURILOR DE TABĂRĂ
VACANŢA DE VARĂ 2009

8 iunie 2009 Afişarea metodologiei(*)
16 iunie 2009 Ultima zi de depunere a cererilor la secretariatele facultăţilor
până pe 18 iunie 2009, ora 10.00 Afişarea numărului de locuri repartizate
până pe 18 iunie 2009, ora 17.00 Analiza cererilor şi afişarea rezultatelor la avizierele facultăţilor
19 iunie 2009, între orele 8.00-10.00 Primirea contestaţiilor la secretariatele facultăţilor
19 iunie 2009, până la ora 12.30 Afişarea răspunsurilor la contestaţii
19 iunie 2009, până la ora 13.30 Afişarea listelor finale şi trimiterea acestora către prorectorul de resort



Biletele se vor ridica de la Sediul Senatului Studenţesc – Camin Moxa A , etaj 1 , camera 7 după următorul program:

- 22 iunie 2009 orele 11.00 – 16.00 – TITULARII
- 23 iunie 2009 orele 09.00 – 12.00 – TITULARII
- 23 iunie 2009 orele 13.00 – 16.00 – REZERVELE


Pentru mai multe informaţii consulta
“Metodologia privind repartizarea locurilor în taberele studenţeşti de odihna şi eliberarea biletelor de tabără atribuite studenţilor, cursuri zi, în perioada vacanţei de vară 2009“!

Daca ai sugestii, opinii sau comentarii legat de acest proces, asteptam comentariul tau!

(*) Metodologia cu privire la locurile de tabara pentru vara 2009 a fost trimisa catre ASE pe data de 9 iunie 2009, pana pe 10 iunie au fost procesate informatiile, iar pe 11 iunie ora 10:00 am reusit sa afisam pe site. Multumim pentru intelegere!

115 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa fii integralist si pe primul semestru?daca sunt pe semestrul 2 si am media 9..oricum sesiunea de restante se termina in iulie,nu e corect.pt ca cererile se depun pana pe 16 iunie..ma puteti ajuta si pe mine??:(

Anonim spunea...

Nu se stie inca unde vor fi exact taberele, in ce perioade etc?

Anonim spunea...

1. Pana pe 15 sau pana pe 16 se depun cererile?

Iulia A. spunea...

1. Conform metodologiei, da, trebuie sa fii integralist si pe primul semestru.
2. Ministerul Tineretului si Sportului nu a transmis inca detalii cu privire la perioadele si locurile unde sunt repartizate biletele de tabara. Orientativ, perioadele sunt cam aceleasi ca anul trecut.
3. Ultima zi de depunere a cererilor este 16 iunie.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
admin spunea...

Chiar trebuie sa spamezi toate articolele din blog? Gaseste o modalitate mai buna de a-ti exprima punctul de vedere, poate un mod mai civilizat ar fi mai ok.

Mersi pentru intelegere

P.S. mesajele care nu au legatura cu teme articolelor vor fi sterse!

Anonim spunea...

trebuie sa depunem cererile personal? sau le poate depune altcineva pentru noi? ca deja am plecat in vacanta... ms

Rambo spunea...

daca nu putem sa depunem cererile personal, le poate depune cineva in locul nostru? sau sa le trimitem prin fax? eu stiu ca avem dreptul sa luam si un sotitor cu noi in caz ca suntem repartizati, as vrea sa aflu mai multe despre asta...
ms.

Iulia A. spunea...

1. Cererile pot fi depuse la secretariatele facultatilor si de catre alte persoane, numai sa aiba acordul titularului.
2. Da, se poate merge si cu un insotitor. Aesta insa nu va beneficia de bonuri de masa si va trebui sa plateasca o suma (din cate stiu eu, nu foarte mare) pentru cazare. Pentru insotitori este nevoie de o foaie de insotire, care se va da o data cu biletul.

Anonim spunea...

Dupa cate vad, ar trebui sa depunem cererile pana pe 16 iunie. Intrebarea mea este: cum as putea sa fac cererea ( in care trebuie sa pun optiunile ) cand nici nu s-a afisat repartizarea locurilor de tabara pe facultati? cand va ganditi sa afisati: miercuri:D

Radu Petrariu spunea...

Din pacate, noi (Senatul Studentesc) trebuie sa punem in aplicare aceste prevederi metodologice aberante emise de Ministerul Tineretului si Sportului.

Anonim spunea...

pe baza carei medii se face selectia studentilor pentru taberele de vara?

Anonim spunea...

din nou anomina de la ora 15:39. Adica noi facem cererile pur si simplu, fara sa mentionam vreo perioada sau vreun hotel, sau chiar fara a preciza daca vrem la mare sau la munte?

Anonim spunea...

poti sa specifici daca vrei la munte sau la mare.. zici si tu "subsemnatul doresc sa aplic pentru un loc in taberele de vara ce se vor desfasura la munte/ pe litoral"


sunt anul 1 si am restanta pe care o dau acum si o iau. pot sa aplic pentru tabara? pe de alta parte nu am nici o restanta pe anul trecut pentru ca nu a existat anul trecut :D deci pot sa merg, nu?

Manea Bogdan-Emilian spunea...

Daca am trece optiunea pt mare ai vreo idee cam unde mergem si perioada,dar pentru munte ca sunt in dilema?:D Iar daca vreau sa merg cu un insotitor tb sa depun cerere inainte sau dupa ce primesc biletul?

Anonim spunea...

Sunt la buget si as fi interesata de aceste tabere (indeplinesc conditiile necesare pt a obtine un bilet). As vrea sa vad unde au fost anul trecut(atat la munte, cat si la mare), cat de safe sunt si alte pareri legate de asta, poate de la cei care au fost anul trecut. Exista vreun link sau ceva cu ce s-a intamplat anul trecut? Multumesc!

Anonim spunea...

Aceste bilete sunt valabile si pentru masteratele de aprofundare?Mersi.

Anonim spunea...

Mi se pare putin anormal sa fiu instiintata pe data de 15 ca fata limita pentru depunderea cererilor este 16.Am intrebat si in stanga si in dreapta cand trebuie depuse ,toti ridicau diin umeri si acum deodata se stie tot in ultima zi.Ar fi trebuit sa se stie mai devrem pentru ca eu as fi vrut sa imi depun dar pentru ca nu am aflat la timp nu o sa mai pot beneficia pentru ca nu pot ajunge

Iulia A. spunea...

Salut! Iata raspunsurile pentru intrebarile care au mai fost adresate:
1. Selectia se va face pe baza mediei obtinute in anul care tocmai s-a incheiat.
2. Daca vrei sa mergi cu un insotitor, acest lucru il declari atunci cand iti ridici biletul; vei primi o foaie de insotire pentru persoana respectiva.
3. Biletele sunt valabile pentru toti studentii, deci si pentru cei de la masteratul de aprofundare.
4. Daca nu poti ajunge sa iti depui cererea pana maine, trimite-i un mail reprezentantului seriei din care faci parte sau unuia dintre reprezentantii in Senatul Studentesc ai facultatii la care studiezi, prin care sa ii rogi sa depuna cererea pentru tine. Sa specifici si ce doresti (mare/munte) si, orientativ, perioada in care ai dori sa primesti bilet. (Raspuns pentru Anonima care a postat la 13:30, pe 15 iunie).

Iulia A. spunea...

Inca o precizare: ar fi indicat sa specificati in cerere si numarul de telefon, in cazul in care nu primiti ce ati dori.

Anonim spunea...

eu am fost azi sa-mi depun cerere si mi-au sarit secretarele in cap ca inca nu se pot depune pt ca nu se stiu locatiile si numarul de locuri...oare cum la alte facultati s-au putut depune aceste cereri in aceste conditii,iar la ase se depun dp ce trece termenul de depunere? ma poate lamuri cineva? :-?

Anonim spunea...

Stie cineva care este pretul unui astfel de bilet? Aproximativ....:)

Iulia A. spunea...

Secretarele sunt obligate sa primeasca cererile de tabara. La majoritatea facultatilor din ASE s-au primit la secretariate cererile. Intr-adevar, am auzit de cazul unei facultati unde s-a refuzat primirea cererilor. Acelor doamne ar trebui sa li se comunice ca incalca metodologia. Mai incearca sa depui maine, eventaul la secretarul sef al facultatii. Daca tot nu vor sa primeasca cererea, ia legatura cu un reprezentant al studentilor din facultatea ta, preferabil din Senatul Studentesc.

Anonim spunea...

Unde pot vedea locurile unde au avut loc taberele anul trecut?

Anonim spunea...

am vb chiar si cu secretarul sef si mi-a zis ca nu primesc nicio cerere...sunt la cig

Anonim spunea...

si eu sunt tot la cig si am primit acelasi raspuns......nu am reusit sa aflu insa cand vom putea depune totusi aceste cereri......stie cineva?!

Anonim spunea...

mie toti mi-au spus ca trebuie sa insitam sa ne primeasca cererile. eu i-am dat un mail mariei rinea, care este reprezentanta de la cig in senatul studentesc,dar nu cred ca voi primi astzi un raspuns...si azi e ultima zi de depunere..probabil voi mai merge inca o data azi la secretariat

Unknown spunea...

Salutare,

studentii de la cig, carora nu le-a fost primita cererea pentru taberele de vara de catre secretariat ii rog sa ia legatura cu mine pana cel tarziu maine seara, specificand Nume Prenume, anul, seria, grupa, preferinte de locatie sau perioada si numarul de telefon la adresa de e-mail: maria.rinea@stud.ase.ro

Maria Rinea

laviniaU spunea...

sunt de parere casunt mult prea putine locuri repartizare :( cum doar 18 locuri pt toata facultatea ( examplu e la cig) :O totusi suntem 3 ani cu 300 studenti la buget....

LaviniaU spunea...

ps: 18 doar la mare ma refeream am uitat sa precizez.... oricum sunt prea putine.

Manea Bogdan-Emilian spunea...

eu am facut cerere dar nu am scris ca vreau la mare deoarece secretara a zis k nu trebuie sa scriem..oare e posibil sa primesc la mare chiar daca nu am scris asta in cerere?

Anonim spunea...

Cat trebuie sa plateasca insotitorii?

Anonim spunea...

Ce sanse sunt sa se afiseze rezultatele si pe internet, nu numai la avizierul facultatii??sunt plecata momentan din bucuresti si nu cred ca am pe cine sa trimit sa vada rezultatele...

admin spunea...

pentru a putea fi postate rezultatele pe site, am nevoie de fisiere text si/sau poze cu documentele respective.

Cum rezultatele sunt date de fiecare facultate, orice coleg binevoitor poate sa-mi trimita mail la adresa airalin @ gmail . com

Iulia A. spunea...

1. Pentru Lavinia - Numarul de locuri in taberele studentesti aferent Academiei de Studii Economice a fost acordat de catre Ministerul Tineretului si Sportului. In total, la nivelul ASE sunt 338 de locuri, care au fost impartite pe facultati in functie de numarul de studenti de la buget. Sunt mai putine locuri deoarece au fost acordate mai putine de catre minister.
2. Pentru Bogdan - Este posibil sa primesti l mare chiar daca nu ai specificat in cerere, in functie de media ta si de numarul de locuri. In caz ca nu primesti ce doresti, poti face si unschimb, daca gasesti o persoana care sa vrea sa faca schimb cu tine.
3. Pentru Anonim, 18 iunie, 11:29 - Tariful pentru insotitori depinde de hotelul sau pensiunea unde primesti tu loc. Plata se va face acolo, cand va cazati.

Anonim spunea...

Daca e cineva de la CSIE care trece pe la facultate si poate sa faca o poza cu rezultatele...i-as fi recunoscatoare.

Denisa S. spunea...

Da, sau la Moxa pentru Fabiz...

Anonim spunea...

Cine este interesat de la CSIE(si nu numai) sa schimbe bilet SERIA 3 sau 6 cu SERIA 1 la Costinesti?

Anonim spunea...

Deci la tine s-au afisat? Eu as putea in seriile 1,4 si 5, doar ca sunt de la Fabiz...

Roxana R spunea...

Ati putea sa afisati si listele cu numele celor care au primit tabara, pe net??? Mi se pare mai transparent asa...si la avizier si pe net...mai ales ca timpul de desfasurare al etapelor este destul de scurt si poate nu toata lumea are timp sa ajung la avizier in timp util! Merci!

Anonim spunea...

Anonim de la Fabiz...nu conteaza facultatea:D...eu am primit seria 1 si vreau seria 3 sau 6:D...daca vrei sa facem schimb, mailul meu este neagoeandreeaviorica@yahoo.com

Anonim spunea...

Daca vrea cineva sa stie rez de la CSIE sa-mi dea un mail si trimit listele:)...

Anonim spunea...

@Neagoe Andreea: Eu n-am fost la fac sa vad rezultatele, azi afla cineva pt mine. Daca am fost acceptata si nu-mi convine seria mea, facem schimbul ;) (in cerere specificasem la mare, dupa a 2-a jum a lunii iulie)
Incurajez pe toti cei care afla rezultatele sa faca o poza la lista/e si s-o puna undeva p-aici!

admin spunea...

Am primit rezultatele de la facultatea CSIE si le-am pus la adresa http://senstud.ase.ro/2008_2009/tabere_vara/csie.doc in cadrul paginii http://senstud.ase.ro/2008_2009/tabere_vara_2009.html

Astept si de la celelalte facultati la adresa airalin @ gmail.com

Anonim spunea...

Atunci astept un raspuns de la tine mai incolo:)...Neagoe

RalucaC spunea...

Salut.Este cineva interesat sa-si schimbe biletul din SERIA 5/3 cu SERIA 6 la Costinesti?(am primit la Vila Belvedere)

Anonim spunea...

Schimb loc munte Parul Rece seria 3 cu orice seria 5 sau 6

Anonim spunea...

@RalucaC...eu am seria 1 si vreau seria 3 sau 6:)..nu te-ar interesa?:)

Anonim spunea...

eu am fost ieri sa iaurezultatele de la secretarit si mi au zis ca abia au primit cererile si ca nu au cum sa le afiseze... vad ca la alte facultati s-au afisat, eu stiu daca sunt afisate nu pot sa ajung la orice ora in romana. Sper ca mai am saqnsa sa contest chiar daca a trecut perioada de contestatii avand in veder ca nici secretarele nu tin cont de metodologie.
As ruga , daca poate, reprezentanta CIG sa afiseze undeva pe senat sau chiar aici pe blog rezultatele.
Ps: Lipsa de respwect si profesionalism da dovada secretariatul...

Anonim spunea...

@Anonim 13:45 unde ai primit in Costinesti seria 1? Si eu am seria 1, dar nu stiu care exact e vila Albatros, am gasit mai multe in Costinesti pe net...i-ar conveni cuiva sa-mi dea tot seria 1 la hotel sau seria 4, 5 sau 6 ? Dau o bere :)
Puteti sa postati si voi ce vile/hoteluri gasiti pe net, niste linkuri? Merci frumos!

Anonim spunea...

rezultatele de la fabbv le are cineva?....ms mult

lavi spunea...

eu am seria 1 si vreau sa o schim pe 3! pls dau 2 beri:D

anamarya spunea...

Eu am primit un bilet la mare in seria 1 la hotel insa optasem pentru munte..ar vrea sa faca cineva schimb cu mine?sunt de la cig..mail anamarya_4_u@yahoo.com

anamarya spunea...

Unde trimit lista pentru locurile de tabara de la cig?...ca am eu poza facuta..ma poate ajuta cineva cu schimbul sa mi dea bilet la munte in schimbul unui bilet la mare?

Anonim spunea...

ce foi mai sunt si cele afisate azi 19.06 ora 14 la moxa? de dupa contestatii?
s- au pus peste noapte ca e tot data de 18.06 dar ieri seara la 19 am vazut cu totul alte liste?!!!!????

anamarya spunea...

Ce liste?difera mult fata ce celelalte?nu ai reusit sa faci o poza sau sa afli de la ce facultate sunt?unde sunt afisate?

admin spunea...

Am primit rezultatele de la facultatea CIG si le-am pus la adresa http://senstud.ase.ro/2008_2009/tabere_vara/cig.jpg in cadrul paginii http://senstud.ase.ro/2008_2009/tabere_vara_2009.html

Astept si de la celelalte facultati la adresa airalin @ gmail.com

lavi spunea...

eu am primit la seria 1 hotel corsa vreau sa fac schimb cu oricare serie 4,5,6. astept mesaje cine vrea m3.lavi@yahoo.com
mc

anamarya spunea...

si eu inca astept pe cineva care vrea sa dea un bilet la munte pentru unul la mare...mail:anamarya_4_u@yahoo.com

Mihaela spunea...

1.Putem lua doar un singur insotitor?Eu as vrea sa iau 2 pers.
2.Pe foaia pt insotitor va fi trecut numele acestuia?
3.Pot renunta la insotitor fara nici o problema, desi am luat foaie?

Mihaela

anamarya spunea...

a primit cineva bilet la munte si vrea sa se duca la mare?as vrea sa dau eu biletul la mare pentru cel la munte..deoarece din cauza unei greseli..desi am optat pentru munte..mi s-a acordat bilet la mare...ineficienta asta:((ajutati ma

anamarya spunea...

a primit cineva bilet la munte si vrea sa se duca la mare?as vrea sa dau eu biletul la mare pentru cel la munte..deoarece din cauza unei greseli..desi am optat pentru munte..mi s-a acordat bilet la mare...ineficienta asta:((ajutati ma

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare, daca mergi in tabara,poti pleca mai devreme,sa nu stai chiar 7 zile? Sau, e ca in cazul in care iti iei biletul si nu te prezinti, adica trebuie sa achiti contravaloarea?

anonim spunea...

nu poti pleca mai devreme..dar am inteles ca trebuie sa stai minim 3 zile in tabara..ca sa nu trebuiasca apoi sa achiti contravaloarea biletului

Anonim spunea...

a mai prins cineva la hotel Regina in
Sinaia, in perioada 28.07-04.08? :D

Anonim spunea...

cine vroia la munte, si din gresala a primit la mare..ar fi bine sa specifice perioada si locatia.

:)eu am prins la munte seria6

anamarya spunea...

am prins la mare la costinesti la hotel corsa..seria 1 adica 14.07-21.07..este bine asa?putem vorbi pe mail:anamarya_4_u@yahoo.com

Anonim spunea...

am primit eu la munte-sinaia (hotel mara) 25.08-01.09 si as vrea la mare in seria 3 ,5 sau 6.daca e cineva interesat,rog un mail pe adresa:floriy4t@yahoo.com

Anonim spunea...

sau daca are cineva un bilet la Predeal(hotel Robinson) in seria 5 si vrea sa faca schimb cu Sinaia (hotel Mara) seria 7,rog sa-mi dea un mail pe adresa:floriy4t@yahoo.com

Anonim spunea...

dar cineva sa faca schimb cu un bilet la mare in seria 1 este?

Anonim spunea...

Eu am prins la munte, mai exact la Predeal, Hotel Robinson, in perioada 11 - 18 august. M-ar interesa mult sa il schimb cu un loc la mare, din seria 1 sau 3.
Pentru cineva interesat, imi poate trimite un mail la adresa ancutsa_v@yahoo.com
Multumesc!

anamarya spunea...

eu as dori sa fac schimb cu tine am la mare in seria 1 la hotel corsa perioada 14-21 iulie..mail ul meu: anamarya_4_u@yahoo.com...astept raspunsul tau..eu ti am trimis::D:D:D:D

WiseAss spunea...

Eu am la munte, Gura Raului, seria 1.
As vrea sa schimb cu seriile 3,4,5 sau 6, tot la munte.
Daca sunteti interesati, adresa mea de email este ibouariu@yahoo.com.

Anonim spunea...

lavi sau neagoeandreea v-ar interesa sa faceti schimb pentru seria 5 la costinesti..?v am dat mail..astept raspunsul vostru

Anonim spunea...

Anonim 13:45 unde ai primit in Costinesti seria 1? Si eu am seria 1, dar nu stiu care exact e vila Albatros, am gasit mai multe in Costinesti pe net...i-ar conveni cuiva sa-mi dea tot seria 1 la hotel sau seria 4, 5 sau 6 ? Dau o bere :)
Ai vrea sa mai faci schimb cu seria 5 la costinesti?..cum pot lua legatura cu tine?

Anonim spunea...

schimb seria 5 la costinesti cu seria 1 la costinesti..

Nicoleta spunea...

Buna! Am bilet la Costinesti la vila Alex in seria 5. As vrea sa fac schimb cu cineva din seria 1 tot la costinesti. daca se poate chiar la vila albatros,dar nu conteaza asta prea mult. Mailul meu este niko_is_back@yahoo.com ast mail. ms

Nicoleta spunea...

cine vrea s afac schimbul de care am spus mai sus sa vina maine la ora 11 in moxa de unde se ridica biletele .ms

Anonim spunea...

Buna! Schimb bilet tabara Costinesti seria 1 cu seria 3.
Astept mail la georgiana_v17@yahoo.com. Ms

Anonim spunea...

Schimb bilet la sinaia, seria 3 cu bilet la mare seriile 3-7. Cei interesati: kllubb@yahoo.com

Anonim spunea...

la ce hotel ai la sinaia?ca as fi interesata..

Anonim spunea...

Schimb bilet seria 3 Paraul Rece cu seria 5 sau 6 (indiferent de locatie)

Anonim spunea...

salut!

doreste cineva bilet predeal, perioada 5, hotel robinson in schimbul unui bilet la mare in perioada 5 sau 6?

dee_dee12007@yahoo.com

multumesc!

Denisa S. spunea...

Eu am in seria 1, Costinesti, vila Albatros. Sunt de la Fabiz, anul 2.M-am gandit, imi convine seria, de vila nu mai conteaza, nimeni n-ar face schimb cu mine de la hotel la vila.
Nu pot ajunge decat maine(23) sa-mi ridic biletul cu putin inainte de 12, daca e cineva interesat de vreun schimb sau nu stiu, as vrea sa stiu si eu pe cineva cu care o sa merg in seria 1..nu vreau sa merg singura pe tren :) Multumesc frumos!

Ana spunea...

denisa:hello!si eu merg in aceeasi perioada cu tine..am o colega care sta cu tine la vila.si as face schimb cu tine..maine vin si eu sa ridic biletul la aceeasi ora cu tine..iti dau mailul sa vb : anamarya_4_u@yahoo.com...si poate mergem impreuna..astept mail ul tau sa vb mai mult

Nicoleta spunea...

Eu am o idee pentru cei din seria 1 care merg la mare: sa vorbim sa ne intalnim mai multi intr-o si la gara sa ne luam bilete pentru tren ca sa fim in aceleasi compartimente :d

Anonim spunea...

Schimb bilet seria6 Predeal cu seria 5 sau 6 la mare ..doreste cineva?

Anonim spunea...

hello:) eu si verisoara mea avem bilete la costinesti, hotel corsa, seria 1, insa nu putem ajunge atunci si am dori sa schimbam cu 2 bilete seria 5, costinesti( vila sau hotel-nu conteaza)...este cineva dornic? contactati-ma pls la andreea_micky@yahoo.com sau 0746432272

Anonim spunea...

schimb bilet mare seria 1 cu bilet la sinaia..urgent..este interesat cineva?

Anonim spunea...

daca nu pot ridica personal biletul pot trimite pe cineva cu o copie dupa buletin?

Denisa S spunea...

Nicoleta, e o idee buna! E ok daca ne-am vedea sa luam bilete dupa 2 iulie? Cum vi se pare? Sau propuneti voi o alta zi...:)

Iulia A. spunea...

Da, poti trimite si pe altcineva sa-ti ridice biletul, cu o copie dupa buletinul tau.

Anonim spunea...

1) deci repartizarea s-a facut strict in functie de media pe acest an scolar? (nu s-a mai tinut cont de cine e sef de grupa/seria, participare la sesiunea stiintifica etc)
2) ce se intampla cu rezervele? mai merita sa ma duc sa-mi ridic biletul daca sunt rezerva?

Nicoleta spunea...

eu cred ca este ok dupa 2 iulie...sa nu fie nici prea aproape de 14iulie sa nu gasim bilete, nici prea devreme ca poate se mai schimba cate ceva. mai vb pana atunci si vine cine vrea si poate:)

Anonim spunea...

Eu am obtinut bilet la Costinesti, hotel Corsa, seria 1. Ar fi o idee foarte buna daca am putea sa ne intalnim mai multi care merg la Costinesti in seria 1 si sa ne luam bilete de la gara. Doreste cineva sa luam bilete impreuna?

Nicoleta spunea...

Eu am bilet la Costinesti in seria 1 la Hotel Cris. Cine mai este in acelasi hotel? Cred ca saptamana viitoare este perfect sa mergem sa ne luam biletele:) Cine mai este la hotel Cris imi poate da un mail sau sa ma adauge pe mess: niko_is_back@yahoo.com

Ana-Maria spunea...

Pentru cei care merg la hotel Corsa, seria 1, Costinesti, imi puteti da un mail la anny_pencea@yahoo.com sau putem vb pe mess.

Denisa S spunea...

Eu zic sa ne adaugam toti din seria 1 pe mess si sa vorbim acolo cand mergem sa luam bilete sapt viitoare, asa facem si cunostinta. Id-ul meu e my_black_eyed_shadow. Nicoleta si Ana-Maria, eu v-am dat add.

anamaria spunea...

ce pot face in cazul in care am pierdut biletul de tabara?

Ana spunea...

si eu am bilet seria 1 costinesti vila albatros..va las mail sau dati add la anamarya_4_u@yahoo.com....sa vb

Ana-Maria spunea...

Si eu sunt de acord sa ne adaugam pe mess toti cei care mergem la mare, seria 1. Eu propun sa asteptam sa ne strangem mai multi pentru a lua bilete. Putem lua pe la sfarsitul saptamanii, daca vreti.

Anonim spunea...

Nu e nimeni pe aici care merge la Sinaia, Hotel Regina, in perioada 28.07-04.08 ? :)

Nicoleta spunea...

Cei din seria 1 de la mare cand preferati sa mergem sa luam biletele de tren..la inceputul sau mai la sfarsitul sapt care vine?

Anonim spunea...

Am bilet Sinaia seria 3, hotel Regina, doresc sa schimb cu bilet la mare seriile 3,5,6 sau caut pe cineva care vrea sa schimbe biletul din Costinesti (3, 5, 6) cu Costinesti seria 1. stiu sigur ca se poate face schimbul saptamana aceasta.

astept mesaj la eco_ely@yahoo.com

Anonim spunea...

As dori sa fac un schimb de bilet seria 5 la Costinesti, vila Alex, cu un unul la mare seria 3, hotel Iunona... asta in caz ca se mai poate :)

astept un mail pe take_it_izzie@yahoo.com

Denisa S spunea...

Cine a prins in seria 1 la Costinesti, vila Albatros si nu vine cu insotitor, pls contacteaza-ma pe mail (e intr-un mesaj de mai sus), e important! Multumesc!

Anonim spunea...

vrea cineva sa faca schimb seria 1 la Costinesti, vila Albatros cu oricare alta serie la mare??? dak da sa lase aici adresa de mail

Anonim spunea...

as face eu schimb cu tine se mai poate?..da mi date ceva de contact

Anonim spunea...

da-mi un mail sau adauga-ma pe mess si vedem ce putem face :helena_angy22@yahoo.com

Anonim spunea...

Schimb bilet Sinaia, hotel Regina, perioada 28.07-04.08 cu bilet mare sau Paraul Rece (hotel Bucegi), orice perioada din 28 iulie. eco_ely@yahoo.com
Schimburile sunt posibile din surse sigure.
Multumesc

djidji spunea...

Salutare!
Stie cineva, sau se poate interesa, cat s-a platit pentru insotitor la Hotel Robinson - Predeal, anul acesta sau anul trecut, si care ar fi alte tarife??
Am inteles ceva de o foaie pentru insotitor... nu am asa ceva... e problema?
Va multumesc celor care se ofera sa ma ajute!!!
O zi buna tuturor!

Ank spunea...

Buna....as dori sa stiu si eu cine mai merge la Sinaia Hotel Regina in perioada 28.07-04.08...pt k stiu k acolo sunt multi si as vrea sa mai cunosc pe cineva de la ase...poate chiar sa mergem impreuna cu un tren ceva.. ;)....
id: anca_kiss16@yahoo.com ..ms

pakua_girl spunea...

Buna! Am 2 bilete de vanzare la Costinesti in complex Belvedere in tabara...perioada 18-25 august... Daca vreti sa vb despre asta...contactati-ma la id-ul de mess pakua_girl. Pret negociabil..:d
Bye

Cristi spunea...

Salut! Am si eu o intrebare.
Daca nu mai pot merge in tabara din motive medicale, cum se poate anula biletul? Daca cineva stie, i-as fi recunoscator pt raspuns. Un numar de telefon, o adresa de mail, ceva /cineva unde m-as putea interesa cum se poate anula biletul de tabara. Este important.
Multumesc!

andreea spunea...

dar despre tabara de vara 2010 nu mai discuta nimeni? :) sau se discuta pe undeva si nu am gasit eu?