miercuri, 2 septembrie 2009

Anunt cazare - Studentii Erasmus - anul universitar 2009-2010

Studenţii care beneficiază de loc în căminele ASE pe parcursul anului universitar 2009-2010 şi vor pleca cu mobilitate Erasmus pe primul semestru, trebuie să depună în perioada 01-29 septembrie la Serviciul Cazare Studenţi (Moxa A, camera 8) o cerere însoţită de contractul de cazare în original, în vederea rezervării unui loc echivalent la întoarcerea în ţară.

--

Serviciul Cazare Studenţi
mail: serviciulcazare@ase.ro
tel: 0372715516

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cei care pleaca cu bursa Erasmus pentru un an mai trebuie sa vina in septembrie sa depuna contractul? In cazul celor care sunt anul3, contractul este valabil pana la admiterea la master. Eu ma intorc in tara la inceputul lunii iunie. Mai trebuie sa depun vreun act sau voi primi oricum un loc echivalent in camin pentru perioada iunie-august? Multumesc!

Iulia A. spunea...

Daca vrei sa stai in camin pana la sfarsitul lunii iunie, cand expira contractul de cazare, trebuie sa vii sa lasi contractul in original, impreuna cu o cerere. Pana te intorci, locul tau va fi dat altcuiva, iar tu vei primi un loc echivalent. Pentru perioada ramasa pana in august (pentru sustinerea licentei si a admiterii la master) se va face o alta etapa de cazare.