joi, 11 martie 2010

Senatul Studenţesc te invită la The Finance Club @ ASE!


The Finance Club @ ASE este un proiect adresat tinerilor pasionati de piata de capital, prin care li se propune o abordare practica a aspectelor legate de pietele finaciare si in mod special de piata de capital. Clubul isi propune sa fie un mijloc de trasfer de know-how si expertiza de catre profesionistii din piata de capital catre studenti, printr-o serie de activitati concentrate in jurul administrarii unui portofoliu real. Proiectul este propus in cadrul concursului international de proiecte de CSR, Citizen Act, organizat anual de Société Générale si se doreste a fi un parteneriat intre studenti, BRD si ASE.

Vrei sa iei parte la conceperea singurului club de profil, in cadrul caruia membrii vor putea construi si administra un portofliu real, beneficiind de transfer de know-how si expertiza de la cei mai buni profesionisti ai pietei de capital?

Afla cum poti deveni membru al Finance Club @ ASE sau mai mult, spune-ne daca vrei sa te implici in implementarea proiectului!

Va invitam sa accesati sectiunea destinata organizarii interne a Clubului pentru a afla detalii despre:

- forma de organizare a clubului

- membership

- modalitatea de administrare a prtofliului real

http://www.citizenact.com/wikis/wiki_buc865.php?id_page=1254&id_section=398#titresection

Daca doresti sa participi in cadrul acestui proiect, acceseaza sectiunea Membership, si lasa un comment prin care iti exprimi disponibilitatea de a participa sau a te implica activ in implementarea proiectului. Ulterior te vom contacta pentru a merge mai departe!

Nu uita de survey-ul adresat studentilor! Raspunzand putem intelege mai bine asteptarile tale cu privire la Club!

Va asteptam pe blog!

Niciun comentariu: