luni, 26 aprilie 2010

Inca un mail de la Senatul Studentesc si gata! :)

Stim ca pe langa informatiile pe care noi le comunicam in mod constant (uneori poate chiar prea des) esti bombardat cu multe multe alte mailuri (mai mult sau mai putin importante).
Cazari, conferinte, filme, vernisaje de expozitii, concerte, petreceri... s-au intamplat toate de curand, pentru tine si colegii tai!
Din acest motiv ne-am gandit sa nu iti mai umplem inbox-ul cu diferite anunturi si sa compactam cele mai multe mesaje intr-unul singur -NEWSLETTERUL Senatului Studentesc.
Citindu-l vei afla toate informatiile care te intereseaza despre viata profesionala dar si despre evenimentele din perioada urmatoare. Vom mai trimite totusi ocazional mesaje separate in functie de importanta si amploarea vreunui eveniment.
Te asteptam sa-ti spui parerea!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mie mi se pare ok ca primesc astfel de mail -uri. Daca s-ar strange toate nu as avea timp sa citesc...asa primesc un mail, vad titlul si daca ma intereseaza il citesc, daca nu,nu. E mai bine cu mail decat cu newsletter dupa parerea mea:)

Razvan Stoica spunea...

Mi se pare mult mai ok cu e-mail. Am intr-un singur loc tot ce ma intereseaza. Nu trebuie sa imi verific e-mail-ul si pe urma site-ul ase, NEWSLETTERUL Senatului Studentesc etc. Mult mai ok ar fi sa trimiteti la inceputul fiecarei luni ori saptamani un link catre newsletterul senstud si principalele titluri.

Anca spunea...

Eu nu gasesc optiunea de abonare la Newsletter-ele voastre. Unde imi introduc adresa sa primesc newslettere si mailuri? astept rasp. mersi