duminică, 16 mai 2010

Când e program la...?

La sediul Senatului Studenţesc - camera 25 din Casa Studenţilor Economişti, str. Frumoasă nr. 31 - găseşti întotdeauna pe cineva de luni până vineri, între 8:00 şi 18:00.

Spune-ne ce alt program te interesează şi noi îl punem pe site!

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Cand e program la Centrul Thomson-Reuters? Multumesc!

Anonim spunea...

As vrea sa stiu si eu cand se afiseaza metogologia pentru obtinerea taberelor de vara???

Unknown spunea...

Puteti sa ma ajutati oare pot beneficia de cazare in caminul universitatii in timpul examenului de admitere si a celei de inscriere? cum trebuie sa solicit asa ceva?
multumesc anticipat raspunsul..

Iulia N spunea...

Buna! Avand in vedere ca nu am cum sa ajung curand la secretariatul FABIZ din Moxa, as vrea sa va intreb cand va avea loc intalnirea cu studentii care au primit locuri in tabere?
Va multumesc.

Anonim spunea...

Buna,
As avea o intrebare. Biroul de acte de studii este deschis in august ?
Multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Am inteles ca nu vi s-au comunicat locatiile pt tabere. Am fi fost totusi frumos sa postati acest lucuru pe site.sa stim de ce se intarzie atat cu stabilirea datei de intalnire cu studentii care au primit tabere. Asteptam noutati cat se poate de curand. Multumim!

Anonim spunea...

Salut,
In legatura cu intalnirea cu studentii care au fost acceptati pt tabere, trebuie avut in vedere ca s-a depasit cu mult perioada preconizata intalnirii cu studentii respectivi si ca s-a trecut dincolo de perioada de decazare chiar din 30 iunie si nu avem posibilitatea sa fim prezenti la aceasta intalnire. De aceea va rugam sa stabiliti altfel repartizarea locatiilor pentru fiecare student (de exemplu: prin emailul indicat in cererile depuse)

Unknown spunea...

Repartizarea locurilor de tabara trebuie sa respecte normele stabilite prin intermediul metodologiei de acordare a biletelor de tabara.

In functie de data si informatiile pe care ni le trimit cei de la DPS, va vom tine la curent cu metoda de repartizare, dar cu toate astea revine in responsabilitatea fiecarei comisii de a stabili modalitatea de organizare a intalnirii.

In momentul in care vom avea mai multe informatii va vom comunica si o propunere de simplificare a acestei activitati.

Va amintesc ca nu suntem noi cei care stabilim metodologia si vom depune diligente necesare la Minister / DPS cu privire la aceste doleante.

Anonim spunea...

Dragilor, este deja jumatatea lunii iulie si de tabere nu se stie nimic. Oare DPS ne va mai da un raspuns, pozitiv sau negativ, in ceea ce priveste taberele? Trebuie sa stim si noi daca le mai asteptam sau ne reorientam.

Anonim spunea...

as vrea sa stiu si eu cum si unde se completeaza cererea pentru primirea caminelor pentru studentii admisi la ciclul licenta

Anonim spunea...

As vres sa stiu care este programul la Servicul Social (imobil Moxa, parter, camera 2) si Biroul Contabilitate (imobil Cihoschi, et 5, sala 5502)? Multumesc!

Secretariatul Senatului Studentesc spunea...

Te rugam sa specifici biroul exact pentru care vrei sa afli programul (din pacate, sala 5502 nu exista, iar birouri de Contabilitate exista mai multe). In ceea ce priveste Directia Sociala, aceasta are urmatorl program:

Luni-joi: 7.30 - 16.00
Vineri: 7.30 - 13.30

Asteptam detalii despre biroul pentru care vrei sa aflam programul, iar noi iti vom comunica aceasta informatie in cel mai scurt timp.

Unknown spunea...

Buna

As dori sa stiu care sunt programele de lucru pentru:
1. Directia Sociala(str Frumoasei - camera 35);
2. Directia Biblioteca(cladirea Bastiliei - sala 0216)
3. Directia Economica(cladirea Cihoschi - sala 5411)

Multumesc!

Secretariatul Senatului Studentesc spunea...

Directia Sociala are urmatorul program:
Programul este Luni - Joi intre 9 - 15:00, iar Vineri intre 9 - 13:30

Pentru celelalte 2 directii, vom reveni saptamana aceasta cu un raspuns! Succes!

Secretariatul Senatului Studentesc spunea...

Programele pentru celelalte 2 directii sunt urmatoarele:
Directia Biblioteca(cladirea Bastiliei - sala 0216): luni-joi 8.30 - 16.30; vineri 8.30 - 14.00
3. Directia Economica(cladirea Cihoschi - sala 5411): luni-joi 9.00 - 16.00, vineri 9.00 - 13.00

Succes!

Unknown spunea...

Buna,
Mi s a blocat pagina personala pe motiv ca am debite fata de Ase, desi eu sunt la zi cu plata regiei. Imi apare ca trebuie sa merg la Directia social. Unde anume trebuie sa merg si ce program au?
Multumesc

Anonim spunea...

Salut!
Imi puteti spune cum ajung din Piata Victoriei la Directia Sociala din Strada Frumoasei nr.31?
Vreau sa-mi fac fisa de lichidare si nu stiu cum sa ajung acolo.
Mujltumesc!

Secretariatul Senatului Stduentilor spunea...

Pentru a ajunge la cladirea din strada Frumoasa, nr. 31 (unde gasiti Directia Sociala) trebuie sa mergeti de la Piata Victoriei, inrtati pe cale Victoriei. A doua strada la dreapta din calea Victoriei este strada Frumoasa. Aproximativ la mijlocul strazii pe partea dreapta este o cladire alba cu acoperis rosu (chiar langa intrarea Frumoasa). Aceea este cladirea unde gasiti Directia Sociala.

Directia Sociala are urmatorul program: Luni - Joi intre 9 - 15:00, iar Vineri intre 9 - 13:30

Anonim spunea...

Multumesc pentru informatii!

otilia spunea...

Buna, am inteles ca pentru eliberarea diplomei trebuie sa merg neaparat ey personal cu un act de identitate (sau alfel procura etc, am citit regulamentul). Intrebarea mea este: pentru completarea fisei de licidare, trebuie sa merg tot eu personal sau de ex daca se duce un coleg pentru el, poate sa ia semnaturile si pentru mine? Multumesc

Anonim spunea...

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o informatie in legatura cu Fisa de lichidare - pentru ridicarea diplomei de master? Pe fisa de lichidare scrie ca trebuie sa ajungi (pe langa alte 3 locuri) si la Directia Sociala din Str. Frumoasei nr 31, dar pe site-ul ASE-ului apare ca Directia Sociala (programul pentru Fisa de lichidare) este in clădirea Cihoschi, cam. 5101 http://social.ase.ro/contact-2. Pana la urma unde trebuie sa ajung pentru Directia Sociala?
Multumesc anticipat

Secretariatul Senatului Studentesc spunea...

Pentru fisa de lichidare necesara ridicarii diplomei de masterat si licenta trebuie sa mergeti la Directia Sociala a carei nou sediu este in clădirea Cihoschi, cam. 5101 http://social.ase.ro/contact-2.

Ioana spunea...

Buna ziua. Va rog mult sa imi spuneti de unde pot descarca o fisa de lichidare. Cea de pe site-ul comert.ase.ro contine datele:
1. Cămine studenţeşti, Serviciul social (imobil Moxa, parter, camera 2)
2. Biroul permise. Depozitul central (imobil Ion N Angelescu, subsol)
3. Protocol (numai pt. studenţii străini, imobil Ion N Angelescu, et. 1, sala 0122)
4. Biroul Contabilitate (imobil Stanislas Cihoschi, et. 5, sala 5502)
Care nu par sa fie in concordanta cu locatiile birourilor unde ar trebui sa merg.
De asemenea, daca imi puteti spune exact care sunt locatiile unde trebuie sa ajung pentru a-mi semna fisa de lichidare in vederea ridicarii documentelor (diplome BAC, Licenta, Master).
Va multumesc.