sâmbătă, 2 aprilie 2011

Senatul Studenţesc îți recomandă proiectul “Studentul Anului”

Economie sau cum să fii cel mai bun printre calculele altora! Care este cel mai important lucru pentru un student la economie? Cum ar fi să mai existe un motiv pentru care studenţii la economie să îşi folosească toată energia şi să realizeze ceva uimitor?


Senatul Studenţesc recomandă « Studentul anului »,

un proiect marca Voluntari pentru Idei şi Proiecte,

o competiţie desfăşurată pe mai multe categorii cum ar fi

Economie, Arhitectură, Jurnalism şi Comunicare, IT, Medicină şi Farmacie.


În urma acestui eveniment, vor fi premiaţi cei mai buni studenţi din aceste domenii cu: 2000 de euro şi trofeul Studentul Anului, pentru locul I şi 500 de euro pentru locurile 2 şi 3, premii acordate pentru fiecare categorie.


Pentru cei interesaţi în special de categoria Economie, sunt câteva lucruri demne de reţinut. În primul rând, această categorie este prezentă în competiţie încă de la prima ediţie Studentul Anului, din 2001.

De-a lungul celor 8 ediţii încheiate, categoria Economie a avut diverse teme ce i-au impulsionat pe cei mai buni dintre cei mai buni să îşi pună la bătaie ideile şi să realizeze adevărate planuri ce ar putea sta într-o zi la baza economiei naţionale sau, chiar mondiale.


Anul acesta, tema propusă acestor studenţi deosebiţi, constă în realizarea unui eseu de maxim 2 pagini despre cauzele şi manifestările crizei economice actuale în România în perioada 2008-2010.


Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul proiectului, www.studentulanului.ro. Data limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 19 aprilie 2011.


Puterea stă în mâinile noastre !

Niciun comentariu: