miercuri, 19 noiembrie 2008

Spune-ti parerea ! Senatul Studentesc te asculta !

In cadrul sedintei Senatului Universitar din data de 26 noiembrie 2008 se va discuta pastrarea sau renuntarea la anul special la forma de invatamant la distanta care permite absolventilor ciclului de licenta de 3 ani obtinerea unei a doua specializari de licenta.

Senatul Studentesc doreste sa afle care este punctul tau de vedere in aceasta problema. Voteaza si spune-ti parerea. In afara de vot asteptam si comentariul tau in care sa precizezi facultatea la care esti student acum, anul de studiu si facultatea la care doresti sa urmezi anul special.

Parerea ta conteaza ! Voteaza in sondajul de mai jos !

Ce doresti sa sustina Senatul Studentesc in cadrul sedintei Senatului Universitar ?
Pastrarea anului special pentru obtinerea celei de a doua specializari de licenta.
Renuntarea la anul special pentru obinerea celei de a doua specializari.
pollcode.com free polls
Numai bine,
Echipa Senatului Studentesc

7 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sunt studenta in anul II la facultatea de Management-Economic. Aceasta facultate nu a fost prima mea optiune cand am dat admiterea dar, acest sistem care, mie personal nu mi se pare foarte ok (repartizarea in functie de optiuni, locuri..prea multe aspecte negative ca sa le enumar) m-a trimis aici. Anul suplimentar mi se pare singura posibilitate ca sa imi iau licenta pe care mi-am dorit-o de la inceput, adica in Marketing. Sper sa nu se scoata anul suplimentar, desi am niste dubii foarte mari in privinta..intereselor financiare care se pot obtine.

Anonim spunea...

Sa faca exact ca la admiterea la facultate. sa fie si locuri la buget, si locuri la taxa!! asta inseamna sa se dea examen!! e cea mai buna varianta!

Anonim spunea...

Sunt de acord cu Cristi!

Anonim spunea...

Sa fie si locuri la buget domnule! CE, numai taxa? ca taxe sunt destule! sa fie macar 10% locuri la buget, dar sa fie!

Anonim spunea...

ASE-ul continua cu impresia proasta!CLAR, NU O SA RECOMAND NIMANUI "BATAIA ASTA DE JOC"! Daca studentii vor an suplimentar, atunci asa sa fie! Eu vreau alta specializare...e o sansa unica!

Anonim spunea...

Nu consider ca trebuie sa fie locuri buget si taxa, deoarece aceasta sansa este pana la urma in avantajul nostru, pt ca altfel putine persoane s-ar apuca din nou de 3 ani in ase. Eu sunt studenta la Fabiz engleza si doresc sa urmez un an la CIG. In plus, daca generatia anului acesta se bucura de aceasta sansa, nu mi se pare corect ca cei din anii viitori sa nu o aiba.
Insa daca ASE ofera posibilitea unui examen admitere, cu atat mai bine! Nu va termina oricine a doua facultate, ci doar cei pregatiti pentru asta.

Anonim spunea...

Am eu o intrebare care a dat nastere la multe controverse. Facultatea CIG este acreditata ACCA. In cazul in care vom face anul suplimentar CIG se vor recunoaste examenele de ACCA? Conteaza foarte mult ce scrie pe diploma..ce va scrie? ca examenele sunt echivalate cu cele de la facultatea anterioara? Unde pot afla sigur aceasta informatie?? Ma poate ajuta cineva?