luni, 18 mai 2009

Cereri cazare vară 2009

Studenţii care doresc cazare în căminele ASE, pe perioada vacanţei de vară a anului 2009, vor completa cererile de cazare în variantă electronică, accesând site-ul http://www.ase.ro/cazare1/vcazare/index.html,

în perioada 18 mai – 29 mai 2009, pana la ora 14.00.

Dupa completarea formularului nu uita să verifici corectitudinea mediei de cazare şi încărcarea cererii prin înca o introducere a CNP-ului!


Detalii cu privire la cazarea în căminele ASE pe perioada vacanţei de vară precum şi distribuţia locurilor pe cămine normate pe fiecare facultate pentru solicitările studenţilor angajaţi!


Pentru mai multe informaţii despre cazarea pe perioada vacanţei de vară a anului 2009 accesaţi

Metodologia privind cazarea studentilor in caminele studentesti pe perioada vacanţei de vară în anul universitar 2009-2010

pe pagina http://senstud. ase.ro/2008_ 2009/metodologii _regulamente. html

ATENŢIE !
Încărcarea nefondată a cererilor de cazare pentru perioada vacanţei de vară, neridicarea contractului de cazare sau neocuparea locului de cazare în termenele stabilite în prezenta metodologie conduce la restricţionarea introducerii cererilor de cazare pentru viitorii ani universitari, respectiv anularea contractului de cazare pentru anul universitar 2009-2010.
Serviciul Cazare Studenţi
Telefon: 0372.715.516
E-mail: serviciulcazare@ ase.ro
Adresa: Sector 1, Strada Mihail Moxa, Cămin Moxa A, etaj 1, camera 7

2 comentarii:

Anonim spunea...

In anii trecuti, daca vroiai sa ramai pe vara in camin pe motiv de angajare, trebuia sa aduci adeverinta ca lucrezi. N-am vazut nimic de genul asta in metodolgie. Nu mai e nevoie de adeverinta sau scrie prin alta parte. Daca da, postati si voi un link unde se gaseste cererea tip, programul pe care il aveti pt depuneri si data pana la care se depun.

Simona M. spunea...

Nu , nu mai este nevoie. Nici anul trecut nu a fost nevoie de adeverinta de angajat.