vineri, 22 mai 2009

E&Y Interactive Trainings @ ASE

În perioada 12-14 Mai 2009 Senatul Studenţesc a organizat împreună cu Ernst & Young, una dintre cele mai mari companii de consultanţă financiară şi audit din lume, E&Y Interactive Trainings @ ASE, o serie de seminarii susţinute de reprezentanţi ai firmei.

În cadrul lor au fost tratate următoarele teme:

12 mai 2009 - Fundamentals of Customer Relationship Management
prezentat de Cristina Şerban, Manager - Advisory Services
13 mai 2009 - Transfer pricing
prezentat de Adrian Rus, Manager - Tax Advisory & Compliance Services
14 mai 2009 - Sell-side services in turbulent markets
prezentat de Nicoleta Roman, Senior Manager - Transaction Advisory Services

Speakerii au prezentat atât cunoştinţe teoretice, cât şi practice, exemplificate prin procedeele companiei şi studii de caz întâmpinate de ei înşişi în viaţa profesională. Deschişi la orice fel de întrebări, managerii E&Y au oferit studenţilor posibilitatea să îşi lămurească orice neclaritate, mai mult chiar - au stârnit dezbateri cu şi între studenţi, punând întrebări punctuale, prin care i-au determinat pe tineri să reflecteze asupra problematicii prezentate.

E&Y Interactive Trainings @ ASE a reprezentat o oportunitate pentru studenţii ASE să aprofundeze cunoştinţe deja dobândite, să-şi mărească bagajul de cunoştinţe teoretice prin studii de caz din viaţa profesională, oferind perspectiva şi experienţa mai multor oameni profesionişti. Studenţii care participat la toate trei seminariile au primit un certificat de participare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am participat la trainingurile E&Y si am primit o diploma. Gresita. Am trimis un mail unei fete din Senat cum ca vreau sa-mi inlocuiesc diploma si nu mi-a raspuns nici acum. Ce fac? Cu cine trebuie sa vorbesc?

Iulia A. spunea...

Trebuie sa iei legatura cu Maria Rinea - maria.rinea@srud.ase.ro. Presupun ca tot cu ea ai luat legatura si inainte, deoarece ea s-a ocupat de trainingurile E&Y. Ce pot sa-ti spun este sa mai incerci o data sa o contactezi.