duminică, 15 mai 2011

Studentul Anului premiază excelența

Senatul Studenţesc îți recomandă

Gala Studentul Anului!

Competiția Studentul Anului a ajuns la final și decernează premiile studenților de elită din mediul universitar românesc în cadrul Galei Studentul Anului 2011 din data de 18 mai 2011, la Teatrul Nottara, începând cu ora 19:00.

În urma jurizării temelor de concurs primate de la partenerii proiectului, cei mai buni studenți de la Economie, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare, Medicină și IT vor fi răsplătiţi cu câte 2000 euro sau premii reprezentând această sumă. Următorii doi clasați vor primi câte 500 de euro. Premiile sunt oferite de Fundaţia Dinu Patriciu pentru arhitectură, Capital Partners pentru economie, Total Soft pentru IT, Adevărul Holding pentru jurnalism și comunicare și Regina Maria pentru medicină. Lucrările au fost evaluate de un juriu de specialitate, luându-se în considerare şi activităţile lor curriculare şi extracurriculare.

Regia spectacolului de premiere va fi semnată de către doamna Alice Barb. Premiile câştigătorilor de la fiecare categorie vor fi înmânate de reprezentați ai partenerilor oficiali într-un cadru elegant. Spectacolul va integra și un moment artistic, susținut de trupa Proconsul.

Gala Studentul Anului va fi prezentată de către domnul Alexandru Conovaru, actor la Teatrul de Comedie din București. Spectacolul poate fi vizionat prin livestreaming la adresa http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP, cu sprijinul http://fatanfata.ro .

Studentul Anului este un proiect al asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte, aflat la a IX-a ediție.

Niciun comentariu: