luni, 14 noiembrie 2011

Click-ul care-ți activează potențialul profesional


Senatul Studențesc îți prezintă BizCamp ediția a VI-a,
un eveniment marca Inspire Business

Vrei să cunoști mai bine domeniul care te pasionează? Cauți repere profesionale pentru a te orienta în carieră? Îți dorești să lucrezi într-un mediu profesionist?

Atunci, ești invitat la BizCamp, editia a VI-a, pe 15 - 16 noiembrie, la Hotel Intercontinental, cu teme de actualitate și oameni inspiraționali pentru viitorul tău profesional – un concept unic, conferințe și workshop-uri gândite pe domenii noi și de referință pentru tineri ca tine.

Oameni, resurse, oportunități - Temele principale ale acestei ediții, Career Strategy, Life and Goal Management, Emotional Inteligence, Personal Branding, vor fi prezentate în cadrul conferințelor de specialiști, reprezentanți din companii sau experți. În cadrul workshop-urilor, prin studii de caz, discuții și dezbateri, vei interacționa cu oameni din corporații, vei avea acces la know-how-ul și cultura specifice acestora și posibilitatea să te identifici și să te conectezi la valorile unui viitor angajator.

O ediție de nota 10!  Ghidul de Carieră, publicație care completează BizCamp, a ajuns la a 10-a ediție, o ediție aniversară care vine în întâmpinarea studenților cu articole și noutăți  pentru orientarea profesională, dezvoltarea personală, sfaturi, experiențe, articole motivaționale și interviuri prin care companiile se deschid în fața acestora, dar și surprize și premii pentru toți tinerii.

În această ediție, BizCamp îți propune să vii cu CV-ul pregătit pentru partenerii noștri, companii de top din România - partenerul principal Orange, sponsori: Danone, Henkel, BGS și ECDL.

Înscrierile pentru BizCamp – conferințe și workshop-uri - se fac pe site-ul www.bizcamp.inspirebusiness.ro, unde vei găsi
noutăți, surprize, premii și programul ediției a VI-a.

*Inspire Business pregătește prima ediție națională BizCamp! Începând din 2012, BizCamp ajunge și în alte orașe din dorința de a fi un punct de sprijin pentru tinerii din mai multe zone din țară. Echipa Inspire Business dorește să extindă conceptul de BizCamp pentru ca mai mulți tineri să poata să acceadă la o carieră de succes. Orașele alese sunt centre universitare – Iași, Cluj și Timișoara.

Niciun comentariu: