luni, 12 decembrie 2011

PHD The movie – filmul studenției tale!


Senatul Studențesc, cu sprijinul Facultății de Relații Economice Internaționale,
prin intermediul Clubului de Cultură, Teatru, Muzică și Film 
te invită 

miercuri14 decembrie 2011, orele 18.00, în Aula Magna 
a Academiei de Studii Economice din Bucureşti

pentru a te distra în rollercoaster-ul vieții doctorale la

singura proiecţie în Europa de Centrală şi de Est a

 "Piled Higher and Deeper" The Movie!

The PHD Movie introduce publicului cultura unică și amuzantă a școlii doctorale și urmărește patru absolvenți (Cecilia, Mike, Tajel și „Nameless Grad Student”) cum se luptă cu umor să găsească echilibrul între cercetare, predare și viață personală.

”Piled Higher and Deeper” (PHD) The Movie este o adaptare a revistelor online de benzi desenate (www.phdcomics.com) create de Jorge Cham (doctor la Stanford şi profesor la Caltech), devenite deja celebre după publicarea lor în ziarele unor universităţi precum Stanford sau MIT. Filmul este realizat în parteneriat cu California Institute of Technology (Caltech), nu este distribuit în cinematografe, ci exclusiv în campusuri universitare.

Accesul în sală este liber și se face pe bază de înscriere prealabilă* în intervalul orar 18:00 - 18:20. Vizionarea acestui film este recomandată tuturor celor care au simţit vreodată că studiile şi munca nu le lasă timp şi de viaţă!


*Pentru a participa la proiecția de film, înscrie-te în prealabil până marți, 13 decembrie 2011, ora 23:59 pe una din listele corespunzătoare statutului tău:

Niciun comentariu: